Articles acadèmics i publicacions en premsa
Us presentem un recull d'articles i publicacions realitzades pels membres del Grup d'Opinió del Fòrum QSA de Normes Alimentàries EPSI-FUAB en diversos mitjans especialitzats i generalistes per donar a conèixer la recerca que s'està fent des d'aquest col·lectiu d'experts en l'àmbit de la Seguretat i la Qualitat Alimentària, i el Dret Alimentari:
Articles acadèmics i científics
Hildago, J.R (2020): "Seguridad Alimentaria: Aproximación a los diferentes conceptos en el mundo" (amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Inoqüitat Alimentària), publicat al web de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB.
Hidalgo, J.R.; Maján, C. et Romagosa, M. (2020): "Crisis SARS-COV-2 (agente causante de la dolencia COVID-19): situación normativa y control de riesgos en la industria alimentaria", publicat al web de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB.
Articles en premsa generalista
Intervenció a "El País" (16/09/19): "La Junta inspeccionará todas las empresas cárnicas para evitar nuevos Magrudis".
Intervenció a "El Períodico" (04/07/16): "El botulismo de los bomberos fue causado por un bote de judías"
Articles en publicacions especialitzades
Hidalgo, J.R. (19/11/19): "La prevención de la responsabilidad jurídica: el caso de la Listeria monocytogenes", Restauración Colectiva.
Hidalgo, J R. (31/01/17): "CETA: Canadá y la UE ante los retos legales del nuevo acuerdo", 3 de 3.com - Comunidad Profesional Porcina.
Hidalgo, J.R. (17/10/16): "Información alimentaria en embutidos sobre la tripa natural y la envoltura artificial", 3 de 3.com - Comunidad Profesional Porcina.
Hidalgo, J.R. (09/05/16): "Nuevos alimentos y clonación ¿una oportunidad para el sector porcino?", 3 de 3.com - Comunidad Profesional Porcina.
Hidalgo, J.R. (07/12/15): "Información y prevención jurídica en torno a la carne procesada", 3 de 3.com - Comunidad Profesional Porcina.
Hidalgo, J.R. (2011): "Derecho del consumidor a la información alimentaria: límites de la industria derecho del consumidor e obligaciones de la industria", Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 15, Nº. 3, págs. 85-86