El Fòrum

Comitè assessor

El Comitè Científic el conformen persones especialitzades en Normes Alimentàries de la indústria alimentària i responsables de Qualitat i Seguretat Alimentària, que en el dia a dia han d’utilitzar, interpretar i aplicar Normes Alimentàries. També persones amb responsabilitat a l’àmbit de l’administració: departament de sanitat i agricultura, fonamentalment, i persones vinculades a l’àmbit universitari especialistes en aquests àmbits.

Els membres del comitè assessor són:

Núria Casanovas

Llicenciada en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i titulada del Màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària per Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUABFormació de la UAB (EPSI) de la promoció 2017-2019.

Col·legiada número 22328-C

Especialitzada en Seguretat Alimentària en l'àmbit de la restauració, col·lectivitats i sector càrnic. Consultora, auditora i formadora freelance durant 7 anys. Actualment és Responsable de Qualitat de Casademont Meat 1956.

E- mail de contacte: ncasanovassancho@gmail.com

Linkedin: nuriacasanovasancho
 

Cristina MajánLlicenciada en enginyera agrònoma per la Universitat de Lleida, i Màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària per Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUABFormació de la Universitat Autònoma de Barcelona (EPSI), de la promoció 2016-2018.

Actualment treballa en el món de l'oli com a Responsable de Qualitat de Mateo, SA; amb experiència anterior en la indústria de productes de pastisseria, panaderia i xocolates, i en el sector de la fruita i la verdura fresca.

És membre fundadora del Fòrum de Qualitat i Seguretat Alimentària de l'EPSI - FUAB (2019)

E-mail de contacte: cmajanvile@gmail.com

Linkedin: cristinamajan

Laura ReixachEnginyera Tècnica Agrícola, especialitat en Indústries Agràries i Alimentàries, per la Universitat de Girona. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Girona, i Postgraduada en Dret de la Qualitat i la Seguretat Alimentaria per l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha desenvolupant diferents tasques dins del sector alimentari: realització del PFC a l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària de Monells (IRTA), passant per empreses relacionades amb el món càrnic, des d’Analista de Laboratori a Fridasa S.A realitzant anàlisis microbiològiques i anàlisis fisicoquímiques i el control de la depuradora, a Responsable de Qualitat a Frigorífics del Ter S.A,  Adjunta d’Exportació a la mateixa empresa, i Tecnòloga dels Aliments a Metalquimia S.A. on realitzava la posta en marxa de la maquinària per a la indústria càrnia arreu del món.

Actualment treballa al Departament de Qualitat de Frit Ravich S.L., com a Tècnica Sènior d’Assegurament de Qualitat especialitzada en regulatory affairs, i és responsable del compliment normatiu i l’etiquetatge de la línia de productes comercialitzats i subcontractats de l’empresa. Realitza funcions d’assessorament en normativa alimentària i dóna resposta a demandes de clients en temes tècnics de qualitat. Des del 2019 forma part del Fòrum de Qualitat i Seguretat Alimentaria de l’EPSI UAB.

Graduada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i titulada del Màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària per Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUABFormació de la Universitat Autònoma de Barcelona (EPSI) de la promoció 2016-2018.

Ha treballat com a responsable de qualitat en el sector de la nutrició mèdica. Actualment treballa com a consultora d'assumptes regulatoris a Pen & Tec Consulting Group.

E-mail de contacte: mireiaromagosa@gmail.com

Linkedin: mireia-romagosa-vilarnau

Judit Jané

Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Barcelona. Actualment està cursant el segon any del Màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària per Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUABFormació de la UAB (EPSI). 

Treballa com a Consultora de Legislació Alimentària a l'empresa britànica Campden BRI, de Londres.

E- mail de contacte: jjaneserra@gmail.com 

Linkedin: judit-jané-serra-a62771150/ 

Pau García Sánchez

Advocat llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona, especiallitzat en Dret Administratiu, Dret Agroalimentari i Contractació Pública.Màster en Dret dels Negocis (ICAB) i Postgrau en Dret de la Qualitat i la Seguretat Alimentaria per Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUABFormació de la UAB (EPSI).

Durant una dècada ha desenvolupat la seva activitat en defensa del sector productor agroalimentari a la Unió de Pagesos de Catalunya, la Unió d'Unions d'Agricultors i Ramaders, i a la Cambra Agrària Territorial de Barcelona. Així mateix, ha format part dels Departaments de Dret Administratiu de despatxos com RCD (Rousaud, Costas, Duran) o Omar Nieto Boutique Legal.

Actualment presta serveis a l'Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i assessora a clients particulars del sector agroalimentari sobre cultius i comercialització de productes alimentaris i complements alimenticis.

E-mail de contacte: paujap07@gmail.com

Linkedin: pau-garcía-sánchez-6b08ba109/

Alícia Almirall

Graduada en ciències culinàries i gastronòmiques, amb la menció en indústria alimentària i col·lectivitats, per la Universitat de Barcelona. Va cursar el Màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària per Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUABFormació de la Universitat Autònoma de Barcelona (EPSI).

Actualment treballa com a responsable de qualitat a l'Hort del Silenci.

E-mail de contacte: aalmirall26@gmail.com

Linkedin: linkedin.com/in/alicia-almirall

Jonathan Hernández

Va iniciar els estudis del Grau en Nutrició Humana i Dietètica al 2010 a la Universitat de València, i els va finalitzar al 2014 a la Universitat de Barcelona. Al 2015 va cursar el Màster en Seguretat Alimentària per la Universitat de Barcelona per ampliar coneixements aplicats a l'àmbit de la restauració col·lectiva. A través d'ambdues formacions va realitzar pràctiques en empreses del sector i en serveis d'hotels i turisme. Després d'aquestes experiències, va treballar com a dietista en una empresa de restauració col·lectiva confeccionant menús per escoles, centres geriàtrics i menjadors d'empreses.

Posteriorment, va compaginar la seva activitat laboral amb formacions online i el Postgrau en Dret de la Qualitat i Seguretat Alimentària per la Universitat Autònoma de Barcelona, finalitzant-lo al 2019. Des d'aquell mateix any és membre del grup d'especialització en Restauració Col·lectiva de l'Acadèmia Espanyola de Nutrició Humana i Dietètica. Ha treballat com a Dietista, Responsable de Qualitat i Seguretat Alimentària, Responsable d'Operacions en diverses empreses de restauració col·lectiva. Actualment treballa com a Dietista de restauració col·lectiva a Roca González, portant a terme alhora tasques de gestió i supervisió del sistema d'autocontrol i certificacions ISO a la cuina central de l'empresa.

E-mail de contacte: jhernasa19@hotmail.es

Linkedin: jonathan-hernández-salamanca-b08246a9

Vanessa Catalan

Enginyera Tècnica Agrícola especialitzada en indústries agràries i alimentàries per la Universitat de Girona. Va realitzar el Màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària per Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUABFormació de la Universitat Autònoma de Barcelona (EPSI). 

Actualment treballa com a especialista en assessorament i implantació de la gestió de la seguretat alimentària a Sequàlia.

Linkedin: vanessa-catalan-santos-04749045

Iván García Núñez

Llicenciat en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Prevenció de Riscos Laborals per Esgapre, i Postgrau en Seguretat Alimentària per Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUABFormació (EPSI). Especialitzat en tecnologia alimentària i desenvolupament de nous aliments per la Universitat Oberta de Catalunya, i auditor IRCA en sistemes d'inoqüitat alimentària.

Una vegada acabada la llicenciatura va entrar a treballar en el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a tècnic inspector. Més tard, ja en el sector privat va ocupar diverses posicions de director de qualitat en Peixos Jaume SA i, posteriorment, a Frime SAU, companyia amb quatre plantes d'elaboració i on va estar dirigint el departament de qualitat durant 9 anys, fins incorporar-se de nou a l'administració pública com a tècnic veterinari en el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

E-mail de contacte: ivan@safechain.es

Linkedin: iván-garcía-217a711b5