Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut de Recerca de l'Esport UAB

Grups de recerca

L’activitat investigadora de l'Institut de Recerca de l'Esport de la UAB es desenvolupa, principalment, a través de grups de recerca que treballen des d’una visió multidisciplinar l’esport. A més, es nodreix del capital i know how de grups de recerca d'altres disciplines en els que participa el personal investigador vinculat a l'institut.

  • Health&SportLab: Laboratori d'Estil de Vida, Salut i Esport

    Health Sport Lab

    Grup de recerca de base tecnològica (2021SGR-00806) consolidat per la Generalitat de Catalunya, que investiga sobre les necessitats de salut i benestar relacionades amb l'estil de vida i l’esport, desenvolupant eines pràctiques i no-invasives a través de la monitorització amb tecnologia mHealth.

  • Grup de Recerca en Ciències Socials de l'Esport

    Grup de Recerca en Ciències Socials de l'Esport

    Grup de recerca  (2021SGR-00204) consolidat per la Generalitat de Catalunya amb una concepció multidisciplinària que aplega personal amb una dilatada experiència investigadora i amb projecció nacional i internacional de l'àmbit de la Comunicació, l'Educació, la Psicologia o la Geografia.

     

  • Centre d'Estudis Olímpics (CEO-UAB)

    Centre d'Estudis Olímpics UAB

    Fundat l'any 1989,  duu a terme recerca, educació, documentació i activitats de divulgació a Barcelona i a l’estranger. La seva missió és millorar el coneixement sobre com els valors olímpics, els Jocs Olímpics com a esdeveniment global i l’esport poden contribuir a crear una societat millor. Actualment la línia de recerca d'Estudis Olímpics està integrada en el GRECSE (2021SGR-00204).

     

  • Grup d'Estudis de Psicologia de l'Activitat Física i l'Esport (GEPE)

    Grup d’estudis de Psicologia de l’Activitat Física i l'Esport (GEPE)

    Creat l’any 1996,  té els seus orígens en els projectes de recerca sobre assessorament a entrenadors que el professor Jaume Cruz va començar durant els anys 80. Posteriorment va ser coordinat pel Dr. Miquel Torregrossa i la Dra. Maria Carmen Viladrich..Actualment integrat en el GRECSE (2021SGR-00204).