Informació general
- Erasmus Mundus
- Crèdits: 60 crèdits
- Inici de curs 02/09/2024
-
Inici de la preinscripció 11/12/2023
Veure el calendari - Estat de la preinscripció: Tancada
- Places: 25 places
- Horaris: Matí i tarda
- Preu: Consulta la web del màster
- Idioma: Anglès
- Modalitat: Presencial
-
Centre docent:
Facultat de Veterinària
El programa MorphoPHEN és un màster multidisciplinari i internacional de 60 ECTS sobre models animals de malalties humanes. Està concebut per pal·liar l'escassetat real d'experts en fenotipat morfològic de ratolí, necessaris per millorar la translació dels resultats preclínics en animals d'experimentació a l'home (des de la poiata al llit de l'hospital). Combinant l'experiència de 4 universitats europees i de 18 institucions associades d'excel·lència internacional al camp de la biomedicina del ratolí, el programa ofereix una capacitació integral en anatomia, patobiologia, i imatge del ratolí, així com en disseny experimental i les tecnologies de “deep learning”.
Els estudiants començaran a Barcelona aprenent anatomia, histologia, embriologia i les bases de la patobiologia del ratolí.
Després, els estudiants a Nàpols exploraran les diferents tecnologies d'imatge disponibles per al ratolí.
A Tessalònica, aprendran les bases metodològiques del disseny experimental i utilitzaran les tecnologies de “deep learning” per buscar patrons morfològics comuns a les imatges de ratolí.
Finalment, a Lisboa i a la resta de les universitats, a través del Treball de Fi de Màster obligatori, els estudiants integraran coneixements i habilitats per fer i defensar un projecte de recerca específic.
Aquests continguts seran ensenyats per experts mundials de les universitats i de les institucions associades, incloses les empreses industrials.
El màster MorphoPHEN inclou beques Erasmus+ Joint Master Degree que ofereix la Unió Europea.
Universitat coordinadora:
Universitat Autònoma de BarcelonaUniversitats participants
Università degli Studi di Napoli - Federico II
Universidade de Lisboa
Aristotle University of Thessaloniki (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)
Institucions participants:
CEINGE - Biotecnologie Avanzate (Naples)