Masterclass: Nou sistema de seguretat alimentària i control de nous riscos

Tècnica en control de la qualitat analitzant aliments

El dilluns 27 de gener, a les 18h, Juan Ramón Hidalgo, expert en Dret Alimentari i co-coordinador del Diploma d'Especialització en Normativa i Gestió de la Qualitat i Seguretat Alimentària, impartirà una masterclass gratuïta online sobre el nou sistema de seguretat alimentària i control de nous riscos. Per assistir-hi, cal apuntar-se prèviament a través d'aquest formulari.

14/01/2025

Prevenció i Seguretat Integral - Escola FUAB Formació UAB organitza una masterclass online gratuïta titulada "Nou sistema de seguretat alimentària i control de nous riscos", que serà pronunciada pel Dr. Juan Ramón Hidalgo, expert en Dret de la Seguretat i Qualitat Alimentària, i co-Coordinador del Màster i Diplomes d'Especialització en aquest àmbit d'aquest centre universitari.

La masterclass versarà sobre l'emergent transformació del model alimentari que respon a la necessitat d'adaptar-se a desafiaments globals, com el canvi climàtic, la sostenibilitat i les creixents demandes d'una alimentació més saludable per part de la societat. Aquest sistema, a més de prioritzar la seguretat dels consumidors, un major nivell de protecció i qualitat en els aliments, també promou pràctiques més responsables amb el medi ambient i socialment inclusives i equitatives.

El webinar es portarà a terme el proper dilluns 27 de gener, a les 18 hores, a través de la plataforma virtual Microsoft Teams. La sessió s'emmarca dins del Diploma d'Especialització en Normativa i Gestió de la Qualitat i Seguretat Alimentària, que començarà la seva docència a finals de febrer de 2025.

Els coordinadors Manuela Hernández i Juan Ramón Hidalgo també intervindran per presentar el programa i els continguts de la formació a les persones interessades en cursarla.

Aquest diploma d'especialització et permet conèixer les nocions bàsiques de la seguretat i qualitat dels aliments des d'una perspectiva jurídica (últims avenços normatius, aplicació a la indústria, conseqüències en cas de no aplicar-se), també des de la vessant científica (avaluació, gestió i comunicació del risc), la sociològica (reacció social davant les alertes i crisi alimentàries), i l'administrativa (controls púbics de seguretat i de la qualitat dels aliments), per aconseguir una estructura sistèmica i global de garantia i control.

Per assistir a la masterclass virtual és necessari que t'inscriguis en el següent formulari. El mateix dia de la jornada rebràs al teu correu electrònic l'enllaç per poder-te connectar.

Registra't a la masterclass!