Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei deBiblioteques

La Tarima, cicle d'activitats de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia

23 oct. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Biblioteca de Ciència i Tecnologia estrena el seu cicle d'activitats a l’Espai BCT durant el mes de novembre sota el nom genèric LA TARIMA amb la intenció d'omplir de coneixement científic els migdies dels campus UAB. 

imatge del logotip de La Tarima

Definim la tarima com una plataforma, tradicionalment de fusta, col·locada a poca alçada del terra.  I, tot i que a la Biblioteca no hem comprat cap tarima, sí ens ha semblat oportú fer de l'Espai BCT una plataforma per a tothom que vulgui comunicar ciència.  

Ja ho vam fer el curs passat, amb 15 presentacions programades i més de 350 assistents.  Enguany, la nostra oferta divulgativa es cohesiona sota el nom genèric de "La Tarima". 

Una oferta que inclourà conferències, tallers, presentacions, debats... sobre divulgació científica i tecnològica, recerca UAB,  treballs de l'alumnat, docència... 

I tot relacionat amb el nostre compromís amb la ciència i la seva difusió, com ja posem de manifest en cadascuna de les nostres exposicions o en la càrrega de la producció científica dels grups de recerca al dipòsit DDD. 

El Cicle d'activitats de la BCT "La Tarima" arrenca el 5 de novembre amb els missatges del món microscòpic que presentarà el Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG). I l'última setmana de novembre, el dimarts 26 tindrem una cita amb la física més actual de la mà de dos joves científics que treballen al campus UAB i que han estat premiats per la Real Sociedad Española de Física i la Fundación BBVA. I un dia després, el dimecres 27, en la jornada sobre els projectes mediambientals de la UAB, descobrirem què s'està fent en diferents centres i serveis de la universitat sobre aquest tema per posar-los en comú. 

Us animem a assistir a les conferències i a endinsar-vos en la ciència! 
 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat
  • Reducció de les desigualtats

Dins de