Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei deBiblioteques

Partides de jocs de rol a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General

18 oct. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Comencem el curs 2024-25 amb una nova edició de les partides de jocs de rol de taula, organitzades pel Club de Rol de la UAB i la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General i obertes a tota la comunitat universitària. 

Imatge del cartell de Jocs de Rol a la biblioteca

La Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General i el Club de Rol de la UAB (CRUAB) continuen la seva col·laboració per oferir-vos, un curs més, partides de jocs de rol de taula.

Començarem amb dos dels gèneres més populars, el terror i la fantasia. Bluebeard’s Bride és un joc de misteri i horror que recupera el conte clàssic per submergir els jugadors en una atmosfera de malson. A més a més, serà una partida en anglès, ideal per practicar aquest idioma! Si us agraden les aventures, tenim dues partides del joc de rol més famós de tots els temps, Dungeons & Dragons. Una d’elles, en horari de matí! I, si us atreviu a convertir-vos en delinqüents per un dia, veniu a la partida La Xarxa del peix podrit, on jugareu amb un sistema d20 propi.

Les partides tindran lloc en unes dates determinades, pel matí o per la tarda, a dos dels espais de la planta -1 de la biblioteca: la Sala de Formació i la Sala de Treball. 

Cada partida és una aventura curta (oneshot), pensada per durar entre 3 i 4 hores. Serà conduïda per un membre del Club de Rol de la UAB. Els personatges ja estan predissenyats.  

El nivell de les partides és introductori: tothom hi és benvingut, tant si té experiència en els jocs de rol com si no. No cal portar cap material! 

Les places són limitades i cal inscripció! Consulteu l’oferta de partides programades i inscriviu-vos a la que més us interessi. 

Teniu dubtes? Escriviu-nos a bib.comunicacio@uab.cat

Més informació

PARTIDES PROGRAMADES

DIJOUS, 24 OCTUBRE 2024: BLUEBEARD'S BRIDE (PbtA)

Joc/Sistema: Bluebeard's Bride (PbtA)

Gènere: Terror

Nom de la partida: Bluebeard's Bride (partida en anglès)

Màster: Kikímora

Hora: 16.00-20.00 h

Lloc: Sala de Formació (Planta -1 de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. Plaça Cívica UAB)

Nombre de jugadors: 3-5

Idioma: anglès

Sinopsi: An investigation-heavy supernatural horror retelling of the old folktale. The players are the Sisters - embodiments of different aspects of the Bride's psyche: the strong and righteous Animus, the sensual and feminine Fatale, the caring and controlling Mother, the innocent and obedient Virgin and the dark and power-hungry Witch. The story of a newlywed woman's life and suffering is in the players hands as they decide between faithfulness and disloyalty to their new husband, finding reasons to trust or mistrust him by exploring his mysterious mansion and the pain it hides in its gloomy rooms.

Advertències ("trigger warnings"): Horror, gender-based violence, death. The game explores a female experience full of discomfort related to the concepts of body, motherhood, religion and sexuality, and interacting with those triggers in a safe and controlled environment is part of the dynamic.

INSCRIU-T'HI!

 

DIMECRES, 30 OCTUBRE 2024: DUNGEONS & DRAGONS

Joc/Sistema: Dungeons & Dragons, 5a edició

Gènere: Fantasia

Nom de la partida: Es busquen aventurers

Màster: Gemma

Hora: 16.00-20.00 h

Lloc: Sala de Formació (Planta -1 de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. Plaça Cívica UAB)

Nombre de jugadors: 3-5

Idioma: català/castellà

Sinopsi: Un grup d'aventurers entra en un bar. Necessiten diners, i saben com aconseguir-los ràpidament. Van al tauler d'anuncis i veuen diversos cartells. Tots comencen per "Es busquen aventurers"...

Advertències ("trigger warnings"): cap

INSCRIU-T'HI!

 

DIMECRES, 30 OCTUBRE 2024: SISTEMA d20 PROPI

Joc/Sistema: Sistema d20 propi

Gènere: Fantasia

Nom de la partida: La Xarxa del peix podrit

Màster: Oriol

Hora: 16.00-20.00 h

Lloc: Sala de Treball (Planta -1 de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. Plaça Cívica UAB)

Nombre de jugadors: 3-4

Idioma: català

Sinopsi: La Xarxa del peix podrit és una xarxa de crim organitzat amb molt de renom. Es tracta d'una llista de contactes: un intermediari els dona totes les millors feines. Cada personatge té les seves raons per voler formar part d'aquesta llista.

Els nostres personatges han estat anys guanyant fama en el món del crim per tenir la possibilitat d'entrar a la Xarxa. I ara, finalment, se'ls ha confiat una missió: si la completen amb èxit, se'ls garantirà l'accés a la Xarxa.

Cada personatge tindrà els propis motius i objectius que haurà d'ocultar als altres personatges per tal d'aconseguir el que vol. Possiblement causant tensió i conflicte entre la resta de jugadors...

Advertències ("trigger warnings"): Esclavitud, tortura

INSCRIU-T'HI!

 

DIJOUS, 31 OCTUBRE 2024: DUNGEONS & DRAGONS (PEL MATÍ!)

Joc/Sistema: Dungeons & Dragons, 5a edició

Gènere: Fantasia

Nom de la partida: Masmorres i dracs

Màster: Gerard Luna

Hora: 10.00-14.00 h

Lloc: Sala de Formació (Planta -1 de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. Plaça Cívica UAB)

Nombre de jugadors: 4-5

Idioma: català/castellà

Sinopsi: Despertes en una habitació completament a les fosques, plena de sons estranys i una intensa olor a podridura. Al teu costat hi ha altres persones que potser reconeixes, o no. No saps com ni quan heu arribat, ni per què esteu allà: l'últim que recordes és que el cel es va enfosquir de sobte per una ales gegantines...

Advertències ("trigger warnings"): Gore, mort

INSCRIU-T'HI!

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat
  • Pau, justícia i institucions sòlides

Dins de