Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei deBiblioteques

Presentació del llibre "El futuro de la regulación en la era digital. Temas selectos" a la Biblioteca de Ciències Socials

17 oct. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El pròxim dimarts 22 d’octubre a les 13 h, la Biblioteca de Ciències Socials acollirà l’acte de presentació del llibre  El futuro de la regulación en la era digital. Temas selectos (Tirant lo Blanch,  Ciutat de Mèxic, 2024). Comptarà amb la presència de la Dra. Eileen Matus Calleros, Professora de Dret Internacional Privat a la Universitat Panamericana i coordinadora del llibre

 

Presentació Eileen Matus

La presentació d’aquest llibre és un dels actes que tindran lloc dins del seminari Intel·ligència Reguladora, organitzat pel grup de recerca DIGIDRET, format per expertes i experts en diverses àrees del dret de la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’obra exposa la necessitat de comprendre la regulació des d'una perspectiva interdisciplinària, especialment en un món en constant transformació digital. Recull 14 temes clau que exploren els punts de trobada entre diferents sectors, destacant la importància de la transversalitat en els processos reguladors actuals. A més, ofereix una visió rica i matisada sobre l'evolució de les institucions, les conductes i els espais on es generen les polítiques reguladores.

També intervindran el Dr. José Antonio Fernández Amor, catedràtic del Departament de Dret Públic i Ciències Històricojurídiques (UAB)  i el Dr. Rafael Arenas García, catedràtic del Departament de Dret Privat (UAB).

Aquest acte serà bimodal i es podrà seguir també a través de la plataforma TEAMS des d’aquest enllaç

Dia: 22 d’octubre de 2024
Hora: 13 h
Lloc: Vestíbul d’entrada de la Biblioteca de Ciències Socials

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat
  • Reducció de les desigualtats

Dins de