Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei deBiblioteques

Exposició a la Biblioteca de Veterinària "Indústria agroalimentària i sostenibilitat"

14 oct. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Exposició bibliogràfica “Indústria agroalimentària i sostenibilitat” a la biblioteca de Veterinària, proposta integrada dins la “Setmana Bio per a l’alimentació ecològica”.

 

Setmana BIO 2024

Del 12 al 20 d’octubre se celebra la Setmana Bio per l’alimentació ecològica. L’esdeveniment agrupa un seguit d’activitats arreu del territori i la Biblioteca de Veterinària s’hi ha afegit amb una exposició bibliogràfica titulada: “Indústria agroalimentària i sostenibilitat".

Com a biblioteca que acull els graus de Ciència i Tecnologia dels Alients i Veterinària, el seu fons hi podeu trobar apartats de ramaderia i agricultura ecològiques, tecnologia dels aliments i medi ambient.

Per a la mostra s’han seleccionat una sèrie de títols significatius. Els podreu descobrir en un conjunt de pòsters amb una recull de llibres electrònics que podreu escanejar amb un codi QR i una tria de llibres físics pertanyents a les col·leccions de la pròpia biblioteca.

L’exhibició s’ubicarà a la planta 0 de la biblioteca i estarà disponible del 14 al 21 d’octubre.

Si voleu més informació sobre la Setmana Bio i els diferents actes que s’hi acullen podeu consultar la web https://setmanabio.cat/setmana-bio/

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Acció climàtica
  • Ciutats i comunitats sostenibles
  • Consum i producció responsables

Dins de