Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei deBiblioteques

Tast de xocolata de comerç just amb els 5 sentits

Compartir a Bluesky Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

  • Inici: 15 maig 2025
  • Final: 15 maig 2025
  • 11:00 - 12:00
  • Sala de Revistes d'Humanitats. 
Mans manipulant xocolata en un taller

Taller presencial a la sala de Revistes d'Humanitats. 

Aprèn sobre el procés d'elaboració de la xocolata de Comerç Just des de l'arbre del cacau fins el producte final. Coneixeràs les diferències entre el Comerç Just i el comerç tradicional, a partir d'una activitat innovadora i molt dolça que et permetrà conèixer la història de les organitzacions productores de cacau que hi ha darrere de cada tauleta tot degustant amb els 5 sentits.

Tast guiat de xocolates de Comerç Just a càrrec d’Oikocredit

No cal inscripció prèvia

 

Veure totes les activitats

Dins de