Curs en Auditor en Sistemes d'Innocuïtat Alimentària: ISO/FSSC22000 (certificació professionalitzadora IRCA)

Formació especialitzada per capacitar als professionals de la qualitat alimentària per implantar i auditar Sistemes de Gestió d'Innocuïtat Alimentària (SGIA), i assolir la certificació IRCA

  • Curs d'especialització UAB
  • Codi de l'estudi: 3861/4
  • 4a edició
  • Modalitat: Online
  • Crèdits: 5 ECTS
  • Inici: 15/11/2021
  • Final: 19/12/2021
  • Places: 25
  • Orientació: Professional
  • Preu: 1200 €
  • Preu especial 950 €
    Col·lectiu d'aplicació: Alumnes del Màster Gestió de la Qualitat i la Seguretat Alimentària
  • Idioma de docència: Castellà (50%), Català (50%)
  • Lloc: Online

La innocuïtat alimentària és l'àmbit d'estudi dels aliments que engloba les accions encaminades a garantir la màxima seguretat possible dels aliments, els seus processos productius i les seves característiques.

La indústria alimentària és d'especial rellevància a la Unió Europea, Espanya i Catalunya. Segons l'informe anual de la indústria alimentària espanyola (2017-18), Alimentació i Begudes és la primera branca del sector industrial, amb una xifra de negoci del 23,5% del total i el seu valor de producció representa el 2,5% del PIB. A Catalunya, el sector té un volum de negoci de prop de 28.000 milions d'euros, que representa un 23,6% de la indústria agroalimentària espanyola, un 20,1% del volum de negoci industrial i el 17,7% de l'ocupació.

La importància d'aquesta indústria exigeix a les empreses del sector ser competitives i assegurar la qualitat i la innocuïtat dels seus productes i processos amb sistemes i professionals amb la formació i la certificació adequades per executar i auditar estàndards reconeguts internacionalment del sector agroalimentari com ara BRC (British Retail Consortium), IFS (International Food Standard) i FSSC 22000 (Food Safety System Certification).

Continguts

- Sistemes de Gestió d’innocuïtat Alimentària
- Procés d’Auditoria
- Planificació de l’Auditoria
- Anàlisi de Casos
- Presentació de casos i avaluació

Sortides professionals

- Directius de qualitat i innocuïtat alimentària.
- Responsables tècnics d'empreses agroalimentàries.
- Tècnics de qualitat alimentària.
- Auditors interns de sistemes de qualitat i innocuïtat alimentària.
- Consultors en sistemes de qualitat i innocuïtat alimentària.
- Assessors en innocuïtat alimentària, qualitat, FSSC 22000, BRC, IFS.
- Preparació obligatòria per l'acreditació d'Auditor de Certificació d'Esquemes de Tercera Part.

Beques i ajuts

En el portal de beques de la UAB trobareu informació sobre convocatòries d'ajuts, beques, premis o subvencions destinats a la comunitat universitària..

Consulta la informació a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Escola de Prevenció i Seguretat Integral

Contacte

Manuela Hernández Herrero

Telèfon: 935929710

Més informació

Vols rebre més informació?