Xerrades d'Emprenedoria del 2on semestre sobre els models actuals del mercat
La Facultat d'Economia i Empresa continuará el cicle de xerrades d'emprenedoria en les que hi participaran diversos emprenedors que explicaran les seves experiències, any rere any
21/03/2022
El pasat 29 de març de 13:15 a 14:15 es va iniciar el cicle de xerrades d'emprenedoria del 2on semestre amb les experiències de diferents emprenedors. Els actes tenen la voluntat d'ensenyar a l'alumnat una possible línia a seguir. Les quatre ponències es van celebrar a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa (Campus de Bellaterra):
29/03. Alba Castellet, cofundadora de Década Studio
Graduada en Desenvolupament i Tècniques de Mercat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Alba Castellet estrenarà la jornada de xerrades d'emprenedoria. Castellet és la cofundadora de Década Studio. L'empresa és especialista a escalar negocis al mercat i aposta per l'estratègia digital per ajudar a capitalitzar totes les oportunitats de negoci possibles. Al mateix temps, l'economista és professora associada al Master de Marketing de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB.
05/04. Josep Casas, CEO i cofundador d'EuroPistachios
Josep Casas és un emprenedor amb experiència en e-commerce, així com consultor estratègic de projectes de Participació Pública-Privada a Espanya i Grècia. Casas és Enginyer de Camins, Canals i Ports i té un màster en Administració d'Empresa per la IESE. Finalment, va cofundar EuroPistachios, que és una empresa que promou i gestiona finques de pistatxers a Espanya para la comercialització del pistatxo com a snack.
19/04. Jordi Oliver, director executiu d'Inèdit Innova
Jordi Oliver, doctorat en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona, és expert en economia circular i estratègia sostenible al mercat. Des de fa més de deu anys és soci-fundador i director executiu d'Inèdit Innova, actualment la consultora líder a Catalunya sobre economia circular.
26/04. Carla Rodamilans i Buster Turner, fundadors de Rooftop Smokehouse
La parella va començar a elaborar productes fumats a la terrassa d'un àtic de Barcelona l'any 2007. Ara Rooftop Smokehouse amb Clara Rodamilans i Buster Turner al davant te la seu a l'antiga fàbrica de Lehman i proveeixen elaborats a restaurants amb estrelles Michelin, com El Celler de Can Roca.