La UAB Commemora la Promoció 2020/2024 amb les Graduacions de Psicologia i Logopèdia

Estudiants de la Facultat de psicologia llançant el birret enlaire

El passat 5 i 6 de juliol, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va celebrar les cerimònies de graduació dels estudiants de la Facultat de Psicologia. Els actes van ser un èxit rotund, destacant l'emoció i la satisfacció dels recents graduats i les seves famílies.
 

09/07/2024

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va viure dos dies d'intensa emoció amb la celebració de les cerimònies de graduació dels estudiants de la Facultat de Psicologia. El divendres 5 de juliol, l'Auditori de la Facultat va ser l'escenari de l'acte de graduació dels estudiants del grau de Logopèdia. Aquest esdeveniment va reunir els nous graduats, els seus familiars i els professors que els han acompanyat durant els seus anys de formació. Els estudiants de logopèdia van oferir un emotiu discurs i van concloure la cerimònia cantant una cançó que va emocionar a tots els presents.

El dissabte 6 de juliol, la Sala Arnau de Vilanova de l'Hotel Exe Campus va acollir l'Acte de Lliurament de Diplomes de la Promoció 2020/2024 del grau de Psicologia. Aquesta cerimònia va estar oberta a tot l'alumnat que va iniciar els seus estudis el curs 2020/21, organitzada en dos torns a la tarda per facilitar la participació de tots els titulats. Els estudiants de psicologia també van tenir l'oportunitat de donar un discurs, expressant el seu agraïment i compartint els seus records i experiències durant els anys de formació.

Durant les cerimònies, es van viure moments plens d'alegria i emoció, amb discursos per part del professorat, destacant l'esforç i la dedicació dels estudiants al llarg de la seva trajectòria acadèmica. Els nous graduats van rebre els seus diplomes amb orgull i il·lusió, marcant l'inici d'una nova etapa professional i personal.

La Facultat de Psicologia felicita a tots els graduats i els desitja molt d'èxit en les seves futures carreres.