Graduació Facultat de Biociències 2020/2024

Alumnes graduats de la Facultat de Biociències

El passat 28 de juny de 2024, la Sala Arnau de Vilanova de l'Hotel Exe Campus va acollir l'Acte de Lliurament de Diplomes de la Promoció 2020/2024. L'esdeveniment, obert a tot l'alumnat que va iniciar els seus estudis el curs 2020/21, es va dur a terme en dos torns a la tarda per acomodar les diferents titulacions.

21/06/2024

El passat dissabte, la UAB va celebrar la cerimònia de graduació dels estudiants de la Facultat de Biociències. 

El primer torn va començar a les 16:00 hores amb els estudiants de Ciències Biomèdiques, Biologia Ambiental, Microbiologia i Bioquímica, marcant l'inici d'una jornada plena d'emocions i reconeixements. Els graduats, acompanyats de familiars i amics, van rebre els seus títols en una cerimònia que va posar en valor el seu esforç i dedicació al llarg dels anys d'estudi.

El segon torn va tenir lloc a les 19:00 hores i va estar reservat per als graduats en Biologia, Biotecnologia i Genètica. La cerimònia va seguir el mateix format. Aquesta jornada va ser una celebració de l'excel·lència acadèmica i un punt de partida per a les futures carreres professionals dels graduats.

Amb aquestes cerimònies, la UAB reafirma el seu compromís amb la formació de professionals altament qualificats en diverses disciplines científiques, contribuint així al progrés i desenvolupament de la societat.