Go to main content
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament of Sociology

Seminari Alejandro González Heras

09 Nov 2022
Share by Whatsapp Share by e-mail

El proper 21 de novembre tindrà lloc una sessió dels Seminaris QUIT a càrrec d'Alejandro González, investigador predoctoral del QUIT, que presentarà el paper: Nivell d'estudis i trajectòries laborals inestables: una exploració de casos discordants

Quit

El proper 21 de novembre tindrà lloc una nova sessió dels Seminaris QUIT, aquesta vegada a càrrec d'Alejandro González, investigador predoctoral del QUIT, que presentarà el paper:
Nivell d'estudis i trajectòries laborals inestables: una exploració de casos discordants

 

Abstract:

One de les variables que mostren les influències de la labor market trajectory of young people is their educational level. Aquests, la labor market trajectòries d'individuals s low educational level són més unstables i tenen jobs s low income than those of other individuals with different educational level. En aquest paper s'ha d'anar a analitzar relationship entre l'educació educacional i unstable labour market trajectories. Second, basat en la sequence analysis, està classificat els casos acordats amb el que no són les trajectories que il·lustrat cada educational level. Third, we analyse the characteristics of the mobilized social contactes according to such classification. Lastly, we explore qualitatively the cases that do no follow the norm, etc. Data data per a aquestes analyses comes de hybrid survey que les dades informacions en el longitudinal per a social contactes amb els mlads people with unstable labour market trajectories in Metropolitan Area de Barcelona. Per a la seva educació lowest, discordant cases have better employment trajectory than such individuals tend to have. La mobilitat de personal contactes és una de les persones que utilitzen aquesta xifra. Per a la intermediació educacional del nivell, discordant cases són caracteritzades per una gran aportació d'un employment or inactivity. Lastly, per a those with a high educational level, que ha estat la lowest proportion of discordant cases, these slightly more precarious than the illustrative ones.

Dimarts: 21/11/2023
Hora: 13:30
Presencialment a la Sala de Reunions

Més informació

Within