Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

Green Digital Accessibility Conference 2024 - Registration Opens

02 jul. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

A TransMedia Catalonia ens complau anunciar que ja es poden fer les inscripcions del congrés Green Digital Accessibility (GDA) 2024.

Green Digital Accessibility Conference 2024 R

A TransMedia Catalonia ens complau anunciar que ja es poden fer les inscripcions del congrés Green Digital Accessibility (GDA) 2024.

El congrés se celebrarà els dies 2 i 3 de desembre de 2024 a Barcelona i en línia. El tema d'enguany “Bridging Sustainability and Accessibility in the Green Transition: Future Transformations in the Digital World” comptarà amb ponents destacats, tallers i oportunitats de networking centrats en la investigació i les pràctiques més avançades.

Els temes inclouen estratègies per a promoure una transició justa, comunicació climàtica clara i accessible, creació d’empreses emergents verdes i accessibles, eines pedagògiques ambientals accessibles, i molt més.

La inscripció anticipada es podrà fer de l’1 de juliol al 31 d'agost de 2024, i la inscripció estàndard de l’1 de setembre a l’1 de novembre de 2024.

Per a descobrir els ponents i fer la inscripció, visiteu la pàgina de Green Digital Accessibility. L’agenda del congrés es farà pública aviat.

 

Dins de