Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

El projecte YoungArcHers guanya el premi WSIS24 de l'ITU, l'agéncia de telecomunicacions de l'ONU

30 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La investigadora de la xarxa Estel·la Oncins ha recollit el premi en representació de la UAB en la cerimònia celebrada a Ginebra, Suïssa. 

El projecte YoungArcHers guanya el premi WSIS24 de l'ITU, l'agéncia de telecomunicacions de l'ONU

La cimera World Summit on the Information Society (WSIS), organitzada per la International Telecommunication Union (ITU), l’agència de telecomunicacions de l’ONU, enguany té lloc del 27 al 31 de maig a Ginebra. A la seva agenda, entre sessions i ponències d’alt nivell, hi destaca la celebració dels premis WSIS24, que valoren la feina de projectes i agents públics i privats amb capacitat i voluntat transformadora.

Un els guanyadors ha estat el projecte YoungArcHers, en el qual participa el grup de recerca TransMedia Catalonia, de la Universitat Autònoma de Barcelona i membre de la Xarxa AccessCat. Ha rebut el premi WSIS2024 a la categoria de WSIS Action Line: ICT applications: benefits in all aspects of life, enfocat a l’E-learning. 

YoungArcHers ha estat guardonat per la seva acció educativa transformadora, accessible i inclusiva. El projecte té com a objectiu oferir materials de formació i eines interdisciplinàries accessibles, dissenyades per ajudar el professorat a motivar l’alumnat a descobrir la dimensió del patrimoni arquitectònic local en el context europeu i a desenvolupar també les seves habilitats participatives.

Estel·la Oncins, investigadora de la xarxa i de TransMedia Catalonia, ha recollit el premi en representació de la Universitat Autònoma de Barcelona, en una cerimònia presidida per Doreen Bogdan-Martin, secretària general de la ITU. La Xarxa AccessCat també era present a l’entrega de premis, que hi ha pogut assistir com a membre de l’ITU a través de la UAB, entitat coordinadora de la xarxa.

Podeu descobrir més sobre totes les dimensions, objectius i resultats del projecte al web de YoungArcHers.

 

Dins de