Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

Convocatòria oberta de professorat associat indefinit del DTIEAO per al curs 2024/2025

10 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

S'ha publicat la Convocatòria núm. 2024/D/LD/CC/12 per la qual es convoquen places de professorat associat indefinit del DTIEAO per al curs 2024/2025.

Convocatòria oberta de professorat associat indefinit del DTIEAO

S'ha publicat la Convocatòria núm. 2024/D/LD/CC/12 per la qual es convoquen places de professorat associat indefinit del DTIEAO per al curs 2024/2025.

Totes les persones interessades en prendre part en aquests concursos, hauran de formalitzar la corresponent sol·licitud a través de l’aplicatiu de selecció: https://seleccio.uab.cat .

El termini de presentació de sol·licituds és del dia 10 al 21 de maig de 2024, ambdós inclosos.

Podeu descarregar el model de CV simplificat que es pot utilitzar per presentar la sol·licitud per les places d'associat indefinit del nostre departament. En el cas que es presentin a un altre departament caldria presentar el model que està a les bases de la convocatòria.

Us hem preparat 2 tutorials per aconseguir fàcilment l’expedient formatiu que consta a la Unitat de Formació i com consultar la mitjana de l’avaluació docent. Veureu que demanem la mitjana dels dos darrers semestres de docència.

Recordeu que no és obligatori presentar cap documentació acreditativa de tot allò realitzat a la UAB però sí ha de constar al CV.

Si teniu dubtes sobre aquesta convocatòria ens podeu fer arribar un correu electrònic a d.traduccio@uab.cat o trucar-nos al 935813054.

Dins de