Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

TransMedia Catalonia participarà en el Learning Planet Festival!

16 gen. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

TransMedia Catalonia té el plaer de comunicar-vos que ha sigut seleccionat per formar part del Learning Planet Festival, finançat per la UNESCO i el Learning Planet Institute.

TransMedia Catalonia participarà en el Learning Planet Festival

TransMedia Catalonia té el plaer de comunicar-vos que ha sigut seleccionat per formar part del Learning Planet Festival, finançat per la UNESCO i el Learning Planet Institute.

En aquest festival, TransMedia Catalonia organitzarà un seminari en línia titulat Smart and Accessible Tools for Education for Sustainable Development (ESD)” durant el Dia Internacional de l'Educació, el 24 de gener de 2024, de 13.00 a 14.30¿h.

Què s’hi farà:

  • Explorarem els ODS: el seminari aprofundirà en l’educació per als objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i com es pot implementar en diversos contextos educatius.
  • Presentarem eines innovadores: els participants tindran l'oportunitat de provar eines desenvolupades com a part del projecte GreenSCENT, incloent-hi una aplicació de realitat augmentada que explica a fons què són la qualitat de l'aire i els sensors de tub. Aquests sensors es poden utilitzar tant a les escoles com a les llars.
  • Introduirem la participació dels joves: es presentarà el repte Agorize com a mitjà per a fomentar la capacitat d’acció dels estudiants i incentivar així passos concrets per a l'educació sostenible.
  • Parlarem sobre l’accessibilitat en l'educació sobre canvi climàtic: es presentarà el projecte ClearClimate, amb èmfasi en el seu objectiu principal d’augmentar l'accessibilitat en l'educació sobre el canvi climàtic.

 

Com s’hi pot participar:

Els educadors, investigadors i persones apassionades per avançar en l'educació sostenible estan convidats a inscriure's a aquest seminari en línia. Per garantir la vostra plaça, inscriviu-vos aquí.

 

Dins de