Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

TransMedia Catalonia a la Setmana de la Ciència Catalana

25 oct. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

TransMedia Catalonia, TraDiLex i Kudwa tenen el plaer d'informar que han estat acceptats per participar en la Setmana de la Ciència de Catalunya amb el webinar “Educational and Political Spaces For All”.

 

Transmedia Catalonia

TransMedia CataloniaTraDiLex i Kudwa tenen el plaer d'informar que han estat acceptats per participar en la Setmana de la Ciència de Catalunya amb el webinar “Educational and Political Spaces For All” . Aquest esdeveniment es farà en anglès i oferirà una oportunitat única per explorar les noves fronteres de la inclusió en espais educatius i polítics mitjançant els resultats i pautes de dues iniciatives: MILE i UNIVAC.

El projecte MILE (AMIF-2020-AG-CALL-03 101038364) se centra en la inclusió dels migrants en l'elaboració de polítiques, amb l'objectiu d'identificar les pràctiques i pautes ideals per millorar l'accessibilitat dels migrants en espais polítics i participatius, tant en línia com presencials. Aquest estudi inclou quatre ciutats de la UE i ofereix informació  rellevant per a tot el context de la UE. L'esdeveniment divulgarà els resultats del projecte juntament amb les pautes per crear espais polítics accessibles per a tothom, siguin en línia o presencials.

D’altra banda, UNIVAC (ref. TED2021-130926A-I00) és un projecte del Ministeri d'Espanya que avalua les necessitats d'accessibilitat a l'educació superior per a persones amb discapacitats sensorials (estudiants universitaris, personal administratiu i docents). En aquest esdeveniment, UNIVAC explorarà els reptes i els punts forts de l'educació accessible dins del Metaverse.

Aquestes iniciatives estan dedicades a la promoció de la inclusió en espais digitals i físics.

Us convidem a inscriure-us aquí per participar en aquest esdeveniment i descobrir les últimes tendències en matèria d'inclusió en espais educatius i polítics.

 

Dins de