Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

TransMedia Catalonia a la Festa per la Pau a Ripollet

17 oct. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

TransMedia Catalonia, un dels participants del projecte MILE, us convida cordialment a participar en la Festa per la Pau, un esdeveniment que tancarà aquest projecte europeu.

 

Transmedia Catalonia

TransMedia Catalonia, un dels participants del projecte MILE, us convida cordialment a participar en la Festa per la Pau, un esdeveniment que tancarà aquest projecte europeu.

El pròxim divendres, 20 d'octubre, el pati del Centre Cultural acollirà la Festa per la Pau, com a cloenda del projecte europeu MILE Project, en el qual l'Ajuntament de Ripollet ha participat els darrers dos anys, juntament amb l'entitat Kudwa i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Es tracta d'un projecte a escala europea per a la inclusió, la participació i la integració de persones migrants i refugiades.

La Festa per la Pau se celebrarà de 17 a 20.30 h. Comptarà amb diferents tallers i activitats tant infantils com familiars, actuacions musicals amb el tema 'Música per la pau' i un espai de testimoniatge amb persones que han format part d'aquest projecte. L'objectiu és mostrar les diverses cultures que conviuen a Ripollet i ensenyar les seves característiques a través de diferents activitats, dinamitzades per Traça.

Al projecte MILE hi participen sis països d'Europa, i Ripollet és la ciutat que representa a Espanya. El projecte vol trobar eines participatives que després es puguin traslladar a altres ciutats i països, perquè el col·lectiu de persones emigrades i refugiades pugui crear una xarxa, fer sentir la seva veu i fer arribar les seves necessitats als espais de decisió dels diferents països.

A Ripollet, fruit d'aquest projecte, s'ha fet tot un procés de treball per a constituir la Taula de persones emigrades i refugiades de Ripollet, amb la participació de persones a títol individual i d'entitats, com ara Creu Roja, Càritas, Acollim Ripollet o Traça. Aviat s'aprovarà al Ple el reglament de la taula, per tal que es constitueixi formalment com a nou òrgan de participació ciutadana i inclusió.

Vine a gaudir de la festa! Participa-hi! Marquem la diferència!


 

Dins de