Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

GreenSCENT seleccionat com a soci oficial de l'EU Green Week

23 maig 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El grup de recerca TransMedia Catalonia forma part del projecte GreenSCENT, que ha estat seleccionat com a soci oficial de l'EU Green Week.

TransMedia Catalonia - GreenSCENT

L’EU Green Week és un dels esdeveniments clau del calendari de la política mediambiental de la UE. Es tracta d'un esdeveniment anual en què els responsables de la política ambiental, ecologistes destacats, parts interessades i altres grups involucrats d'arreu d'Europa i del món es reuneixen per parlar de polítiques ambientals, educació ambiental i canvi social. A més de la conferència d'alt nivell celebrada a Brussel·les (del 30 de maig al 5 de juny de 2022), també hi ha una sèrie d'esdeveniments i activitats per als socis.

El grup de recerca TransMedia Catalonia forma part del projecte GreenSCENT, que ha estat seleccionat com a soci oficial de l'EU Green Week. Un dels objectius de GreenSCENT és fomentar la conscienciació i l'acció per la justícia climàtica i ambiental. Una manera d'aconseguir-ho és unir-se a taules rodones en les quals es debatin temes com l'educació verda i intel·ligent, l'accessibilitat i la sostenibilitat.
 
Seguint aquesta idea, TransMedia Catalonia liderarà un esdeveniment participatiu el 30 de maig de 2022 sobre "Materials educatius creatius per involucrar els infants en el Green Deal". Com a part d'aquesta iniciativa, els socis del projecte es reuniran per debatre sobre diferents eines i estratègies educatives per promoure accions en benefici de l’assoliment dels objectius del Green Deal, i també conscienciar els infants i joves sobre temes ambientals.

Més informació disponible al web de TransMedia Catalonia.

 

Dins de