Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Sociologia

Webinari de retorn de resultats del projecte "Gènere, diversitat sexual i pluralisme religiós al teixit associatiu local de Catalunya" (ISOR)

27 set. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Retorn de resultads del projecte "Gènere, diversitat sexual i pluralisme religiós al teixit associatiu local de Catalunya", finançat per la Direcciò General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya

webinar

Des de l'ISOR-UAB ens agradaria convidar-vos al webinari de retorn de resultads del projecte "Gènere, diversitat sexual i pluralisme religiós al teixit associatiu local de Catalunya", finançat per la Direcciò General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

El webinar serà el proper dijous, 29 de setembre, de 15.30h a 16.45h. Podeu veure el programa detallat a baix. L’activitat és oberta a tothom que hi vulgui participar, podeu omplir aquest formulari i seguidament us enviarem l’enllaç Zoom. 

Programa:

15h30 - 15h45  Benvinguda a càrrec de la Sra. Yvonne Griley - Directora General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.  

15h45 - 16h15 Presentació informe - membres de l'equip de recerca RELIG (ISOR-UAB)

16h15 - 16h30 Conversatori sobre l’informe - a càrrec del Daniel Ahmed i la Gloria Garcia-Romeral, especialistes en qüestions de diversitat religiosa i gènere, amb experiència en l’àmbit acadèmic i en l’administració pública.  

16h30 - 16h45 Feedback i debat amb els participants.  

Dins de