Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei de Ressonància Magnètica Nuclear

Vacances d'estiu 2024 al SeRMN

31 jul. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Us recordem que el SeRMN romandrà obert tot el mes d'agost, tanmateix el nombre de personal al servei serà inferior a causa dels torns de vacances.

vacances agost 2024

Els usuaris autoritzats podran accedir al servei fent ús de la clau de què disposa cada grup de recerca, i utilitzar els espectròmetres en règim d'autoservei. Aquells que no disposeu de clau, podeu sol·licitar-la a la Consergeria Central de l'edifici (SLiPI Centre).

IMPORTANT: per seguretat, la porta del servei ha de romandre tancada amb clau en tot moment.

A l'agost, l'accés a l'edifici en horari de 8 a 14 hores es farà com la resta de l'any i no caldrà identificar-se, només registrar-se als fulls de control. A partir de les 14 hores, caldrà (1) presentar la targeta d'identificació personal de la UAB o aparèixer al llistat d'usuaris autoritzats que enviarem al Servei de Seguretat i Vigilància; i (2) registrar-se als fulls de control d’accés/sortida.

Els dies laborables l'alarma hauria d'estar desconnectada en horari de treball, però si heu d'accedir al SeRMN fora de l'horari habitual (de 9 a 17 hores), us recomanem que truqueu a la Consergeria Central (ext. 1055) i comproveu l'estat de l'alarma. El dies festius i caps de setmana l'alarma està connectada i s'ha de sol·licitar a Consergeria Central la seva desconnexió abans d'entrar-hi.

Els espectròmetres s'han reservat per tasques de manteniment els matins de dimecres 7, dimecres 14, dimecres 21 i divendres 30 d'agost.

Les incidències no urgents les podeu notificar per email a s.rmn@uab.cat. En cas d'urgència poseu-vos en contacte amb el Servei de Seguretat i Vigilància (ext. 2525). Si és necessari, ells es posaran en contacte amb el personal del servei.

Atentament,

Servei de RMN

Dins de