Vés al contingut principal
Desplega el formulari de cerca
Cerca al web
Vés
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei planta de tecnologia dels aliments (SPTA)
Menú
Coneix el servei
Serveis
Equipament
Reserves
Actualitat
Inici
Equipament
Equipament
Filtra els cursos per tipus:
Càrnica
Equipament auxiliar
Equipament de sobretaula
Equipament polivalent
Llet i derivats
Noves tecnologies
Panificació i brioxeria
Sistemes d'envasat
Tractaments centrifugació
Tractaments tèrmics
Actualitza
Equip universal
Equipament polivalent
Formadora de pa
Panificació i brioxeria
Forns industrials
Panificació i brioxeria
Gelatera
Equipament de sobretaula
Llet i derivats
Homogeneïtzació d'ultra alta pressió (UHPH)
Equipament polivalent
Noves tecnologies
Homogeneïtzador doble etapa
Equipament de sobretaula
Equipament polivalent
Pàgina anterior
Pàgina
1
Pàgina
2
Pàgina actual
3
Pàgina
4
Hi ha més pàgines
...
Pàgina
6
Pàgina siguiente
Mapa del web
Inici
Coneix el servei
Coneix el servei (visió general)
Personal
Contacte
Tarifes
Política de Qualitat i Protecció de Dades
Normativa
Suggeriments i reclamacions
Serveis
Serveis (visió general)
Llet i derivats
Productes d'origen vegetal
Panificació i Brioxeria
Càrnica
Noves tecnologies de processat d'aliments
Tractaments tèrmics
Cursos i formació tècnics-pràctics
Equipament
Reserves
Actualitat