Coneix el servei
El Servei Planta de Tecnologia dels Aliments (SPTA) és una Unitat Tecnològica del Serveis Cientificotècnics de la UAB que està a la disposició de la comunitat científica de la nostra universitat, dels usuaris de centres i empreses vinculades al Parc del Recerca de la UAB i dels d'altres institucions públiques o privades.
El SPTA està dedicat a proporcionar a la comunitat universitària serveis de qualitat en docència, recerca i desenvolupament, així com a la transferència de coneixement a empreses de l'àmbit alimentari, ja siguin nacionals o internacionals.
La nostra línia fonamental de treball és l'aplicació de tecnologies emergents i de processos per a la millora de la seguretat alimentària i del valor nutritiu dels aliments, donar suport en la recerca del personal investigador, i transferir els coneixements generats a les empreses alimentàries i auxiliars per fer-les més competitives i per a que es produeixin i comercialitzin productes cada vegada més sans, més segurs higiènicament i d'estabilitat millorada.
A més, tenim el compromís de donar suport a la docència impartida per la Universitat, tant a diversos Graus Universitaris (Veterinària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Microbiologia i Biotecnologia) com a estudis de tercer cicle (Màsters i Doctorats).