Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei d'Anàlisi Química (SAQ)

Reobertura total de l'activitat en el Servei d'Anàlisi Química (SAQ)

31 jul. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

En el mes de juny s’han reprès totes les activitats en el Servei d’Anàlisi Química (SAQ) després de l’aturada per obres d’ampliació del laboratori i la instal·lació de nova instrumentació a l’àrea de Cromatografia i Espectrometria de Masses.

logo, reobertur, SAQ

El Servei d'Anàlisi Química (SAQ) ha tingut possiblement el procés de canvi més important des de que va ser creat el 1990. Durant 2023-2024 s'han produït importants renovacions instrumentals, alhora que s'han ampliat els espais disponibles. Donat que aquest procés de canvis està arribant a la seva finalització, el passat 17/07/2024 es va realitzar un acte d’inauguració a la sala Josep Vendrell de la Facultat de Ciències i Biociències. Aquest esdeveniment va comptar amb l’obertura de la Vicerectora d’Innovació, Transferència i Emprenedoria, Dra. Rosa Sebastián;  la Presentació de "Què pot fer el NOU SAQ per tu?" per part de la directora tècnica del SAQ, Dra. Alba Eustaquio; la cloenda per part del Rector, Dr. Javier Lafuente, i la visita de les noves instal·lacions i instrumentació del SAQ.

Podeu trobar la informació referent a tota la instrumentació disponible al SAQ,  en l'extracte de "Què pot fer el NOU SAQ per tu?" presentat durant l’acte d’inauguració.

Donat que les obres d’ampliació del laboratori es poden considerar pràcticament acabades, i que ja ha finalitzat la instal·lació de la nova instrumentació de l’Àrea de Cromatografia i Espectrometria de Masses, a partir del proper 2 de setembre els usuaris i clients ja poden sol·licitar tots els serveis disponibles.

Dins de