Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei d'Anàlisi Química (SAQ)

Es reprèn parcialment l'activitat en el Servei d'Anàlisi Química (SAQ)

09 feb. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Durant el mes de febrer es reiniciarà el servei de l’àrea de Microanàlisi Elemental Orgànica (CHNS),  l’àrea d’Espectroscòpia Atòmica i Molecular i el Registre d’Espectres de Masses amb sonda de sòlids. Tanmateix, us recordem que el laboratori d’Espectroscòpia Molecular i l’autoservei de Cromatografia Líquida segueixen donant servei de forma ininterrompuda durant totes les obres.

normalitat tornada analisis

A partir de principis de  febrer, el laboratori acceptarà l’entrada de mostres dels serveis actius, junt amb la sol·licitud corresponent que trobareu a la pàgina web.

Queda pendent la tercera fase de les obres previstes per al mes d'abril, que provocarà una nova afectació als serveis mencionats i alguna aturada momentània que intentarem minimitzar.

La resta de l’àrea de Cromatografia i Espectrometria de Masses romandrà sense servei encara uns mesos fins a la finalització de la instal·lació de la nova instrumentació de recent incorporació al SAQ:

  • Plataforma cromatògraf de gasos/cromatògraf líquid/sonda de sòlids - mobilitat iònica - espectròmetre de masses d’alta resolució QTOF.
  • Cromatògraf de gasos-espectròmetre de masses (GC-MS(QQQ)).
  • Cromatògraf líquid amb triple quadrupol (LC-QQQ).

Us mantindrem degudament informats de qualsevol novetat i de l’obertura dels serveis que encara estan afectats.

 

logos

 

 

 

Dins de