Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Química

Universitat Autònoma de Barcelona - un valuós soci en el projecte PATHFOOD!

13 nov. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Universitat Autònoma de Barcelona - un valuós soci en el projecte PATHFOOD!

Pathfood

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) aporta al projecte PATHFOOD la seva àmplia experiència en recerca agrària avançada, biofortificació de seleni i ciència de l'alimentació. Amb un enfocament en mètodes innovadors de cultiu i processament d'aliments, la UAB exerceix un paper crucial en el desenvolupament de formes sostenibles de millorar el contingut de seleni en els cultius.
La contribució d'UAB ajuda a assegurar que el nostre treball compleix amb els estàndards científics més alts, donant suport al desenvolupament d'aliments funcionals que s'alineïn amb els objectius de la Unió Europea per a la neutralitat climàtica i la salut pública.
Juntament amb els nostres altres socis, la dedicació d'UAB a l'excel·lència en la recerca i la innovació fa una veritable diferència en l'avanç de la missió del projecte.

Dins de