Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual

Tesi doctoral sobre la dinamització estratègica de la mobilitat urbana sostenible

18 nov. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El passat 19 d'octubre, es va presentar la tesi d'Isabel Cristina Torres Estrada,“Comunicación para el cambio social y nueva teoría de la estrategia, en los procesos de movilidad urbana sostenible”

prova

El passat 19 d'octubre, es va presentar la tesi d'Isabel Cristina Torres Estrada,“Comunicación para el cambio social y nueva teoría de la estrategia, en los procesos de movilidad urbana sostenible”, dirigida pel Dr. Nicolás Lorite García.  

El tribunal, presidit per la Dra. Alba María Martínez, professora titular del Departament de Comunicació i Psicologia Social de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant; la Dra. Anna Fajula,, professora lectora Serra Húnter d'Universitat del nostre departament i el Dr. Jesús Segarra, professor titular del Departament de Comunicació i Psicologia Social de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant, li va atorgar la màxima qualificació d'excel·lent i entre els aspectes més valorats es va destacar:  

  • La novetat i pertinència del tema, el qual dona suport a la fonamentació teòrica del doctorat en relacionar totes dues teories.  
  • La proposta i execució metodològica de la recerca.  
  • I finalment, l'acompliment de l'estudiant en la seva presentació oral.  


A ressaltar que, amb aquesta defensa, ja són cinc els doctorands titulats del nostre programa de doctorat. S'espera en els pròxims mesos d'enguany, la presentació d'altres tres tesis doctorals.

Dins de