Tesis
En aquest enllaç trobaràs les indicacions i la documentació específica del programa, si s'escau, que hauràs d'incorporar a la teva sol·licitud de dipòsit online. Revisa prèviament com és tot el procediment per fer el dipòsit online.
Podran presentar la tesi com a compendi de publicacions tots aquells alumnes del Doctorat en Psiquiatria que tinguin publicats, o acceptats, un mínim de dos articles en revistes presents en les llistes del Journal Citation Reports.
El doctorand constarà, com a mínim, com a primer autor en un dels articles.
En relació a les publicacions:
1.- Les publicacions no podran presentar-se en més d’una tesi. Aquest requisit inclou les publicacions en les que el doctorand no figuri com a primer autor.
2.- Les publicacions han d’haver estat publicades o acceptades per a les seves publicacions amb posterioritat a l’inici de doctorat. Es prendrà com a referència la data de matriculació del primer curs.
3.- Per a que una publicació sigui acceptada hi haurà de constar necessàriament la filiació del doctorand a la UAB i al Departament. CA Departament de Psiquiatria i Medicina Legal EN Department of Psychiatry and Forensic Medicine ES Departamento de Psiquiatría y Medicina Legal El nom de la Universitat Autònoma de Barcelona s’escriu en català independentment de la llengua del text on s’inclogui. En els casos en què calgui emprar el nom de la UAB en anglès, i no més en aquests casos, s’escriurà una traducció literal (Autonomous University of Barcelona). Referència: Document marc per a una nomenclatura universitària de la UAB aprovat pel Consell de Govern de 25 d'abril de 2012.
4.- Cap dels coautors dels articles podrà ser membre del tribunal de defensa de la tesi doctoral.
5.- Els articles pendents de publicació no comptabilitzen a efectes del nombre mínim de publicacions necessàries per a la presentació de la tesi com a compendi de publicacions. De tota manera sí que s’hi podran incloure com annex o documentació complementària.
6.- La suma del factor d’impacte dels articles originals publicats haurà de ser igual o superior a 4. En el cas que la suma sigui inferior també s’acceptaran els articles si aquests estan publicats en revistes del primer o segon quartil de l’especialitat.
Cada programa de doctorat pot concedir, cada curs acadèmic, premis extraordinaris de doctorat en funció del mèrit científic de les tesis defensades.
Els criteris de valoració per a l’adjudicació de premis extraordinaris de doctorat són els següents:
- Publicacions derivades de la tesi en què consti la filiació a la UAB i al Departament.
- Factor d’impacte o quartil de les revistes en què s’han publicat els articles.
- Menció de Doctor Europeu o Internacional.
- Valoració raonada dels membres del tribunal de tesi sobre la pertinència de premi extraordinari. En aquesta valoració raonada es té en compte el disseny i l’originalitat de la recerca, la qualitat i la quantitat de dades recollides, la qualitat de la defensa i l’impacte de l’estudi en la disciplina
Els candidats han de presentar tres còpies de la documentació impresa perquè es puguin aplicar els criteris de valoració. S’han d’incloure els factors d’impacte, el quartil de la revista i l’àrea on s’ha publicat el treball i una còpia dels articles publicats.
Als llistats següents trobareu els premis que ja han estat concedits per la Comissió de Doctorat de la UAB. Recordeu que els programes poden fer arribar les seves propostes fins a 3 cursos després del de les defenses:
La Universitat Autònoma de Barcelona és un referent a Europa, tant per la qualitat de la docència com per la innovació en la recerca. Fundada l’any 1968, la UAB s’ha convertit en un model a seguir per la seva voluntat de contribuir al progrés social mitjançant la formació dels professionals que requereixen els sectors econòmics i socials més dinàmics del país.
La UAB va ser una de les primeres universitats de l’Estat en rebre el reconeixement de Campus d’Excel·lència Internacional. Aquest Programa promou l’agregació d’institucions que tenen un projecte estratègic comú amb la finalitat de crear un entorn acadèmic, científic, emprenedor i innovador per obtenir una alta visibilitat internacional. La proposta de la Universitat Autònoma de Barcelona és el projecte “UABCEI: Aposta pel coneixement i la innovació”. Es tracta d’un pla estratègic que pretén dinamitzar l’entorn d’R+D+i amb la finalitat de situar la UAB entre les millors universitats europees.
En aquest enllaç pots consultar les tesis defensades des del nostre departament (fins el 2019)