Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal

Manel Sánchez, Professor associat del Departament de Psiquiatria i Medicina Legal i coordinador del Màster propi de Psicogeriatria, és el nou president de la Sociedad Española de Psicogeriatría (SEPG)

01 des. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Manel Sánchez es va incorporar com a soci de la SEPG a principis dels anys 90 i l’any 2000 va entrar a formar part de la junta directiva.

Des d’aquest mes de novembre, el subdirector mèdic de l’Hospital Sagrat Cor, el doctor Manel Sánchez, és el nou president de la Sociedad Española de Psicogeriatría (SEPG).

En el marc de l’assemblea general que es va celebrar durant el XIX Congrés de la SEPG, que va tenir lloc del 29 de setembre a l’1 d’octubre a Valladolid, el Dr. Sánchez va presentar la seva candidatura, la qual va ser aprovada per l’assemblea de socis.

“És un honor per a mi liderar una societat que representa el meu principal camp de treball durant molts anys”, assenyala el subdirector mèdic de l’Hospital Sagrat Cor.

Manel Sánchez es va incorporar com a soci de la SEPG a principis dels anys 90 i l’any 2000 va entrar a formar part de la junta directiva.

Dins de l’activitat desenvolupada pel Dr. Sánchez en l’àmbit de la psicogeriatria destaca la tasca de promoció de l’especialitat amb la creació i impuls del màster en psicogeriatria de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest màster, que ja es troba en la seva XXIII edició, és l’única formació de psiquiatria geriàtrica a Espanya.

 

Notícia extreta de La revista de l'Hospital Sagrat Cor

Dins de