Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Psicologia Clínica i de la Salut

Creació del Grup de Treball de Recerca i Comunicació (GTRiC) en el Departament de Psicologia Clínica i de la Salut

08 jul. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El mes de març de 2024 va veure el naixement del Grup de Treball de Recerca i Comunicació (GTRiC) al Departament de Psicologia Clínica i de la Salut de la UAB. 

La creació del GTRiC, es una iniciativa de les professores Susana Subirà i Ana Barajas, Directora i Secretària, respectivament, del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut. La coordinació de l'equip a estat delegada en el professor Juan Vicente Luciano, que compta amb un equip d'investigadors/es predoctorals i postdoctorals del departament.

La missió principal del GTRiC és fomentar i fer difusió de la investigació del nostre departament mitjançant diverses iniciatives i accions. Actualment estem treballant en la selecció del millor article del mes publicat pel professorat, l'organització de seminaris científics de periodicitat trimestral impartits per personal del departament i la celebració anual d'una jornada científica de recerca en psicologia clínica i de la salut. Aprofitem per avançar que la primera jornada anual tindrà lloc el divendres 8 de novembre del 2024 (pròximament donarem més informació sobre aquest esdeveniment).

En definitiva, amb aquestes iniciatives, el GTRiC s'espera que contribueixi significativament a la dinamització i difusió de la recerca de qualitat que actualment es desenvolupa al nostre departament i que és un objectiu prioritari per l'actual Direcció del departament.

Dins de