Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació

IV JORNADA SOBRE ÈTICA PERIODÍSTICA EL 22 DE NOVEMBRE 2024

10 oct. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El Col·legi de Periodistes i el CIC, amb la col·laboració de les universitats catalanes amb estudis de comunicació, vol celebrar la IV Jornada d'Ètica Periodística, perquè consideren que l'ètica ha d'estar present en l'exercici del Periodisme i de totes les activitats professionals relacionades amb la comunicació.

Journalistic_Disinformation

En les tres edicions anteriors hi ha hagut una notable participació del Departament de Periodisme de la UAB. Esperant que aquest any sigui igual, les dates a retenir són:

- Celebració de la IV Jornada d'Ètica el divendres 22 de novembre 2024 al matí. (L’any passat fou de 9,30h a 14h). L'horari dependrà de la quantitat de participants.

- Data màxima de lliurament de les propostes sobre temes d'ètica en els que treballeu: 28 d'octubre de 2024

-Format de la proposta: títol, autors, filiació, 4 ó 5 paraules claus i un resum de màxim 250 paraules. Es pot enviar a l’adreça mjrecoder@periodistes.cat.

- Data de resolució de les propostes acceptades i comunicació als autors/es: 3 de Novembre 2024.

Els autors NO hauran de presentar la ponència completa per escrit, sinó que n'hauran de fer una explicació oral que en altres sessions ha estat d'uns 10 minuts. Sí que caldrà que en facin un breu resum davant de càmera, d'uns tres minuts, per poder-ho penjar al web del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Podran acompanyar la seva presentació oral amb material de suport.

Trobareu informació sobre la III Jornada d'Ètica a

https://www.periodistes.cat/actualitat/noticies/iii-jornada-detica-periodistica

Dins de