Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Nova plaça de pràctiques a la Delegació del Govern a París entre setembre i desembre de 2024

01 jul. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

L'estada podrà ser curricular o extracurricular. Els estudis requerits són de Ciències Polítiques, Relacions Internacionals, Dret, Comunicació, Economia, Humanitats, Estudis Globals o Traducció i Interpretació; a més, calen competències avançades de francès. Sol·licituds fins el 15 de juliol.

Oficina de la Delegació del Govern a França, a París

La Delegació del Govern a França ofereix una estada de pràctiques pel primer trimestre del curs 2024-2025 adreçada a una persona estudiant de Ciències Polítiques, Relacions Internacionals, Dret, Comunicació, Economia, Humanitats, Estudis Globals o Traducció i Interpretació. Les estades es desenvoluparan presencialment a l'oficina de París, de dilluns a divendres en horari de matins.

El candidat o candidata que aconsegueixi la plaça participarà en l’activitat habitual de la Delegació i col·laborarà en les tasques principals de l’equip tècnic: farà seguiment de l’actualitat a França, redactarà i traduirà textos, assistirà en la preparació d’actes, redactarà informes i notes de premsa o donarà suport en la gestió de xarxes socials, entre altres.

Les persones interessades hauran d’enviar el seu CV i una carta de motivació a fr@gencat.cat fins el 15 de juliol.

Consulta la convocatòria

També es recomana que l'alumnat interessat es posi en contacte amb la seva Facultat o amb el servei de Gestió d'Intercanvis de la Universitat per saber quin tipus de pràctiques pot realitzar en el marc dels seus estudis (curriculars o extracurriculars) i, en cas de resultar seleccionat/da i si s’escau, s'informi per fer la sol·licitud de beca en el marc del programa Erasmus+ Pràctiques.

Les pràctiques en delegacions del Govern de Catalunya a l’estranger s’emmarquen en el Conveni de cooperació educativa entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, per a la realització de pràctiques acadèmiques externes.

Dins de