Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

El Servei d'Ocupabilitat de la UAB cerca estudiant en pràctiques de l'àmbit de la Comunicació

01 jul. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

L'estada formativa serà extracurricular i remunerada i tindrà lloc durant tot el curs 2024-2025, en horari de matins. La persona seleccionada desenvoluparà les seves competències professionals donant suport en tasques com la gestió del web, la creació de continguts per a xarxes socials o el disseny de materials promocionals, entre altres. Selecció a través de NEXUS (oferta ID 37629).

Exterior del Servei d'Ocupabilitat, a la plaça Cívica

El Servei d’Ocupabilitat cerca una persona estudiant de la UAB d’una titulació vinculada a la comunicació per acollir-la en estada de pràctiques extracurriculars durant el proper curs 2024-2025. Aquesta es formarà i donarà suport, sota la supervisió d’un tutor, en tasques de l’àmbit de la comunicació institucional. Per exemple, en la gestió del web i de les xarxes socials, l'elaboració de materials promocionals de tot tipus (cartelleria, e-mail marketing, infografies, etc.) o la maquetació de documents institucionals (catàlegs, memòries, informes, etc.).

L’objectiu és que pugui conèixer tots els procediments vinculats a la comunicació institucional des d’una perspectiva àmplia, a més de dominar el programari més utilitzat en l’entorn professional.

Pràctiques remunerades al mateix Campus i compatibles amb els estudis

La persona seleccionada haurà de complir els requisits per fer pràctiques extracurriculars, que inclouen haver superat el 50% dels crèdits en el cas de l’alumnat de grau. L’horari de les pràctiques serà de dilluns a divendres pels matins -orientativament, de 10.00 a 14.00 h- fins a completar les 750 hores totals de què constarà l’estada. Pel que fa a la ubicació, serà al mateix Campus, a l'oficina del Servei a la plaça Cívica. L’estudiant rebrà una remuneració de 7,46 €/hora en concepte d’ajut a l’estudi.

Les persones interessades poden participar en el procés de selecció a través de l’aplicació NEXUS, on cal que es registrin amb una alta completa (adjuntant el CV actualitzat en format PDF) i s’inscriguin a l’oferta amb ID 37629.

Ves a l'oferta

Dins de