Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Terminis de gestió de pràctiques extracurriculars i d'ofertes de feina per a aquest estiu

26 juny 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail
  • Avui, 26 de juny, és l’últim dia abans de vacances per sol·licitar la publicació d’ofertes de pràctiques l’aplicació NEXUS.
  • El 19 de juliol és la data límit per sol·licitar convenis per fer pràctiques aquest estiu; és a dir, per a estades que s’allarguin, com a màxim, fins el 8 de setembre.
  • A partir del 15 de juliol ja es podran sol·licitar convenis per al proper curs, és a dir, per a estades del 9 de setembre en endavant. Aquestes tramitacions es pausaran del 27 de juliol al 25 d'agost, tots dos inclosos, per descans estival.
  • Les sol·licituds de publicació d'ofertes laborals es restringiran del 27 de juliol al 18 d'agost, tots dos inclosos, per descans estival.
Aplicació NEXUS

El compliment d'aquests terminis és essencial perquè el Servei d'Ocupabilitat pugui atendre correctament totes les peticions. A més, convé recordar que els convenis de pràctiques extracurriculars no es poden prorrogar d’un curs per l’altre. En cas de voler allargar l’estada de pràctiques més enllà de la data de finalització de l’actual curs acadèmic (8 de setembre), caldria tramitar un nou conveni de pràctiques –sempre que les parts continuïn complint els requisits corresponents–.

Per fer pràctiques externes cal ser alumne/a de la UAB, és a dir, tenir matrícula vigent i l’expedient acadèmic obert en el moment d'iniciar-se l'estada.

Accés a l'aplicació NEXUS

Terminis de gestió
Tipus de gestió Terminis per a aquest estiu Terminis per al curs vinent Pausa en les gestions per descans estival
Publicació d'ofertes de pràctiques extracurriculars Sol·licituds fins el 26 de juny Sol·licituds a partir del 26 d'agost Del 27 de juliol al 25 d'agost, tots dos inclosos
Tramitació de convenis de pràctiques extracurriculars Per a estades de pràctiques aquest estiu (fins el 8 de setembre), sol·licituds fins el 19 de juliol Per a estades de pràctiques a partir del 9 de setembre, sol·licituds a partir del 15 de juliol
Publicació d'ofertes laborals i altres oportunitats laborals - - Del 27 de juliol al 18 d'agost, tots dos inclosos

Per resoldre dubtes o incidències: laboral.practiques.so@uab.cat

Dins de