Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Arriba la 2a edició del premi EMprende MetaRed X 2024 de programes universitaris d'emprenedoria

30 abr. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Premi Internacional EMpren MetaRed X 2024 busca promoure la transferència de coneixements i experiències en emprenedoria des d'Institucions d'Educació Superior (IES). Les propostes podran presentar-se fins al diumenge 5 de maig. Per participar, cal accedir a la pàgina web de MetaRed, omplir el formulari i adjuntar la fitxa del projecte. Cal estar registrat prèviament en aquesta plataforma.

MetaRed premi

La Fundació Universia, en col·laboració amb MetaRed, anuncia l'ampliació del termini de presentació per al II Premi EMprende MetaRed X 2024. Aquesta competició internacional busca destacar les iniciatives més innovadores en emprenedoria provinents de les Institucions d'Educació Superior (IES) d'Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Espanya, Mèxic, Perú i Portugal. 

Fins al 5 de maig, les IES tenen l'oportunitat de participar presentant programes que representin les millors pràctiques en emprenedoria en les següents categories: emprenedoria social, emprenedoria inclusiva i innovació. És important destacar que cada institució només pot enviar programes d'una sola categoria. 

Els projectes seleccionats com a guanyadors seran reconeguts amb el títol de "Premi al millor programa de la categoria", rebent una obra commemorativa del projecte i una destacada visibilitat internacional a través de la seva publicació al lloc web de MetaRed X, així com l'oportunitat de presentar-se com a ponents en un Webinar organitzat per MetaRed X Global. 

Per participar, les persones interessades han de completar el formulari corresponent i adjuntar la fitxa del projecte al següent enllaç: Participar en la convocatòriaÉs necessari estar registrat prèviament a la plataforma per poder enviar la sol·licitud

Per a consultes, es pot escriure un correu electrònic a coordinacion@metaredx.org

Dins de