Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Nova activitat virtual i gratuïta per aprendre a negociar les pròpies condicions laborals

02 abr. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La UAB, en col·laboració amb Barcelona Activa, ofereix a les seves persones estudiants i alumni una sessió formativa perquè coneguin les eines i estratègies necessàries per negociar les seves condicions laborals de manera efectiva. Tindrà lloc el 18 d'abril, dijous, de 13.00 a 15.00 h a través de Microsoft Teams. Les inscripcions ja són obertes.

Negociació i acord

És important que les persones que fan el salt de la Universitat al món laboral tinguin nocions bàsiques sobre els aspectes legals que afecten les relacions laborals. Això inclou, d'entrada, els propis drets i deures, però també aspectes més concrets com les modalitats contractuals, el contingut d'un contracte, el salari, els tipus d'acomiadament o la quitança.

Aquest és l'objectiu de l'activitat formativa Tu també pots negociar les teves condicions laborals si saps com!, de dues hores de durada i a càrrec dels experts de Grup Muntaner. A banda dels continguts ja esmentats, s'hi proporcionarà informació sobre com investigar els salaris i els beneficis del lloc de treball desitjat, a més d'estratègies per a negociar un paquet de remuneració just i competitiu.

Per tal d’inscriure’s, cal registrar-se abans a la Plataforma de Barcelona Activa.

Registre a Barcelona Activa

Un cop fet això, cal obrir l'enllaç específic de la sessió i inscriure’s amb aquest codi: MIDA_UAB

Inscripció a l'activitat

Finalment, es rebrà un enllaç per connectar-se a la reunió corresponent de Microsoft Teams.

Aquesta activitat s’inclou dins de la iniciativa Projecta’t, que permet obtenir crèdits ECTS.

Dins de