Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

La UAB ofereix un taller gratuït sobre aspectes legals i financers per emprendre, a la Facultat de Ciències

20 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

En el marc de les Jornades d'Ocupabilitat d'aquest centre, s'oferirà una sessió formativa gratuïta per a estudiants i alumni amb l'objectiu que coneguin els aspectes legals i financers a tenir en compte per iniciar un projecte emprenedor. Anirà a càrrec de Rocío Flor, cap de Finançament d'ACCIÓ, i es farà el 15 d'abril, dilluns, a les 13.00 h a la Sala Josep Vendrell (C0/-140.1) de la Facultat de Ciències. Inscripcions obertes a l'aplicació NEXUS.

Dues persones es donen la mà com a símbol d'acord

El Servei d'Ocupabilitat de la UAB, a través de la seva Unitat d'Emprenedoria, ofereix el taller Aspectes legals i financers per emprendre, dirigit a estudiants i alumni que tinguin inquietuds emprenedores i vulguin ampliar coneixements per iniciar un projecte professional de treball per compte propi. La sessió formativa forma part de la programació de les Jornades d'Ocupabilitat de la Facultat de Ciències.

Anirà a càrrec de Rocío Flor, cap de Finançament d'ACCIÓ, l'agència pública per a la competitivitat de l'empresa catalana, adscrita al Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Per assistir a la sessió només cal inscriure's gratuïtament a través de l’aplicació NEXUS; qui encara no hi tingui un perfil, pot fer una Alta parcial amb el seu NIU i paraula de pas de la UAB. 

Inscripció gratuïta a NEXUS

Aquesta activitat s’inclou dins de la iniciativa Projecta’t, que permet obtenir crèdits ECTS.

Dins de