Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

La UAB ofereix un taller gratuït sobre aspectes legals per emprendre a càrrec de l'advocada Júlia Rousaud

12 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La Unitat d'Emprenedoria del Servei d'Ocupabilitat ofereix una sessió formativa gratuïta per a estudiants i alumni de la UAB amb l'objectiu que adquireixin els coneixements legals necessaris per iniciar un projecte emprenedor. Anirà a càrrec de l'experta Júlia Rousaud, advocada especialitzada en Innovació i Emprenedoria, i tindrà lloc el 25 d'abril, dijous, a les 13.00 h a l’espai Emprèn UAB, a la plaça Cívica. Inscripcions obertes a l'aplicació NEXUS.

Júlia Rousaud

El Servei d'Ocupabilitat de la UAB, a través de la seva Unitat d'Emprenedoria, ofereix el taller Aspectes legals per emprendre, dirigit a estudiants i alumni que necessitin assessorament o vulguin ampliar els coneixements legals necessaris per iniciar un projecte professional de treball per compte propi. 

La sessió formativa serà impartida per Júlia Rousaud, advocada de l'Àrea d'Innovació i Emprenedoria del despatx DWF-RCD. Rousaud acumula més de deu anys d'experiència en l'assessorament jurídic a empreses nacionals i multinacionals i presta assessorament integral a emprenedors i empreses (startups) de base principalment tecnològica. 

L'espai Emprèn UAB és a la primera planta de l'edifici RR, al damunt del bar de la plaça Cívica.

Per assistir a la sessió només cal inscriure's gratuïtament a través de l’aplicació NEXUS; qui encara no hi tingui un perfil, pot fer una Alta parcial amb el seu NIU i paraula de pas de la UAB. 

Inscripció gratuïta a NEXUS

Aquesta activitat s’inclou dins de la iniciativa Projecta’t, que permet obtenir crèdits ECTS.

Dins de