Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Noves places de pràctiques a la Delegació del Govern als països nòrdics i als països bàltics entre abril i juliol de 2024

27 feb. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Les estades de pràctiques són compatibles amb el programa de beques Erasmus+ Pràctiques. Els estudis requerits són de Dret i/o Economia, Relacions Internacionals, Ciències Polítiques i de l'Administració, Comunicació Internacional, Publicitat i Relacions Públiques, Periodisme. Sol·licituds fins el 8 de març.

Oportunitats professionals en institucions a la Unió Europea

La Delegació del Govern als països nòrdics i als països bàltics ofereix places de pràctiques no remunerades pel segon semestre del curs 2023-2024. 

Les pràctiques es podran dur a terme des del 2 d’abril al 30 de juliol del 2024. La data d’inici i de finalització es podrà ajustar a la disponibilitat de l’estudiant. S'ofereixen un total de tres places en diversos àmbits:

  • 2 estudiants en pràctiques en l’àmbit de Relacions Internacionals
  • 1 estudiant en pràctiques en l’àmbit de Comunicació

Adreçades a persones estudiants de Ciències Polítiques i de l’Administració, Estudis Globals, Relacions Internacionals, Dret, Economia, Comunicació, Periodisme i Xarxes Socials, Publicitat i Relacions Públiques. Les estades es desenvoluparan presencialment a la Estocolm.

Les persones interessades hauran d’enviar el seu CV i una carta de motivació a delegation.se@gencat.cat fins el 8 de març.

Consulta la convocatòria (Relacions Internacionals)

Consulta la convocatòria (Comunicació)

També es recomana que l'alumnat interessat es posi en contacte amb la seva Facultat o amb el servei de Gestió d'Intercanvis de la Universitat per saber quin tipus de pràctiques pot realitzar en el marc dels seus estudis (curriculars o extracurriculars) i, en cas de resultar seleccionat/da i si s’escau, s'informi per fer la sol·licitud de beca en el marc del programa Erasmus+ Pràctiques.

Les pràctiques en delegacions del Govern de Catalunya a l’estranger s’emmarquen en el Conveni de cooperació educativa entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, per a la realització de pràctiques acadèmiques externes.

Dins de