Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Nou cicle d'Activitats d'Orientació Professional per a estudiants i alumni a la Facultat de Dret

20 feb. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El Servei d'Ocupabilitat i la Facultat de Dret ofereixen activitats formatives des del 5 de març al 9 de maig. Les temàtiques tractades seran, la marca personal, la cerca de feina a l'Administració Pública, la inserció laboral amb perspectiva de gènere, entre altres. Inscripcions gratuïtes a l'aplicació NEXUS.

Facultat de Dret UAB

La UAB ofereix, a la Facultat de Dret, un nou cicle d’Activitats d’Orientació Professional destinat a potenciar l'entrada al món laboral de les seves persones estudiants i acabades de titular. Totes les sessions són gratuïtes i estan dissenyades per oferir coneixements pràctics per al creixement personal i professional, amb l'objectiu d'afavorir una integració amb èxit al mercat laboral.

Tot i que els continguts han estat seleccionats per complementar els plans d'estudi de les diferents titulacions, les sessions són obertes a totes les persones estudiants i alumni de la Universitat. 

Per participar, només cal inscriure's a través de l’aplicació NEXUS; qui encara no disposi d’un perfil d’usuari, pot fer una Alta parcial que permet la inscripció de forma molt senzilla. 

Activitats d'Orientació Professional 

Títol 

Data 

Hora 

Lloc 

Inscripció 

Inserció laboral amb perspectiva de gènere

05/03/2024 

De 14.00 a 15.30 h 

Aula 8 de la Facultat de Dret 

Inscripció

Com tenir èxit als portals de feina (Infojobs i altres)!

09/04/2024 

De 14.30 a 16.00 h 

Aula 8 de la Facultat de Dret  

Inscripció

Cerca feina a l'Administració Pública. Coneix el CIDO 18/04/2024 De 14.00 a 15.30 h Teams Inscripció
Automotivación. Autoconocimiento. Marca personal. Claves de las competencias y la imagen en la entrevista 09/05/2024 De 14.00 a 15.30 h Aula 8 de la Facultat de Dret  Inscripció

Les Activitats d’Orientació Professional estan organitzades pel Servei d’Ocupabilitat de la UAB en col·laboració amb les Facultats i Escoles de la Universitat. A més, permeten obtenir crèdits ECTS.

Dins de