Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Francesc Riverola explicarà a la UAB què valora d'un projecte emprenedor a l'hora d'invertir-hi

19 feb. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Riverola, business angel i fundador del portal internacional de divises FXStreet, impartirà el taller “Factors decisius perquè un inversor inverteixi en un projecte emprenedor” el pròxim 6 de març, dimecres, a les 13.00 h a l'espai Emprèn UAB, a la plaça Cívica. La sessió és exclusiva i gratuïta per a estudiants i alumni de la Universitat. 

IMG_Francesc_Riverola

Riverola compartirà amb les persones assistents al taller la seva experiència d'emprenedoria com a creador i president de FXstreet, el portal internacional de divises de referència. A més, detallarà casos reals de projectes en què ha invertit i els factors que ell valora, com a business angel, a l’hora de fer una inversió

El ponent és un professional conscient del seu compromís social i educatiu i contribueix a la millora de la societat i a la transformació de la consciència individual compartint les seves experiències i transmetent valors d’esforç, dedicació i passió a la gent jove. Pel que fa a la seva formació, és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i ha cursat el PDD (Management Developement Program) a IESE Business School. Va fundar FXstreet l’any 2000, quan treballava com a e-Research Management a l’e-Business Center de PwC&IESE. 

El taller forma part de l’oferta formativa en competències emprenedores que el Servei d’Ocupabilitat de la UAB, a través de la Unitat d'Emprenedoria, posa a disposició de les persones estudiants i alumni de la Universitat. A més, s’inclou dins de la iniciativa Projecta’t, que permet obtenir crèdits ECTS.

L'espai Emprèn UAB és a la plaça Cívica, a la primera planta de l'edifici RR, damunt del bar.

Inscripció gratuïta a NEXUS

Qui encara no disposi d’un perfil a l’aplicació NEXUS pot fer-hi una Alta parcial que li permetrà inscriure’s a l'activitat de forma molt senzilla.

Dins de