Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Albert Osuna, cofundador de Nexus Clips, compartirà la seva experiència emprenedora a la UAB

12 feb. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Albert Osuna, graduat en ADE en anglès a la UAB el 2016, compartirà la seva inspiradora trajectòria des de l'etapa estudiantil fins a convertir-se en el líder d’una startup innovadora. Serà l'emprenedor protagonista de la UAB Session que es farà el pròxim 27 de febrer, dimarts, a les 13.00 h a l’espai Emprèn UAB, a la plaça Cívica. Inscripcions gratuïtes a l’aplicació NEXUS. 

Albert Osuna

L’emprenedor i alumni de la UAB Albert Osuna, graduat en Administració i Direcció d’Empreses en anglès a l’Autònoma, protagonitzarà la segona UAB Session de la temporada. Organitzades per la Unitat d'Emprenedoria del Servei d'Ocupabilitat de la UAB, les UAB Session són accions formatives exclusives i gratuïtes per a estudiants i alumni de la Universitat, que permeten conèixer de primera mà experiències emprenedores i ampliar coneixements i competències en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria. 

Osuna va enlairar el projecte Nexus Live l’any 2020. Dins d’aquest, es troba Nexus Clips, startup dinàmica basada en la intel·ligència artificial amb seu a Barcelona, que té per missió ajudar els creadors de contingut a crear vídeos impactants amb el mínim esforç.  

Els assistents tindran l’oportunitat d’explorar els detalls de la gestació de Nexus Clips de la mà del seu CEO i cofundador, i com aquesta innovadora empresa està liderant el camí en l’àmbit de la intel·ligència artificial aplicada a la producció de vídeos. La xerrada vol oferir una visió profunda de com la formació universitària pot ser el trampolí cap a la creació de projectes exitosos i inspirar estudiants i alumni a idear i desenvolupar les seves idees emprenedores.

Inscripció a NEXUS

Qui encara no estigui registrat/da NEXUS, pot fer-hi una Alta parcial amb el NIU i paraula de pas de la UAB. 

L'espai emprèn UAB  és a la primera planta de l'edifici RR, al damunt del bar de la plaça Cívica.

 

Dins de