Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Sessió formativa 'Què busca un inversor en un projecte emprenedor?', a la Facultat de Biociències

06 feb. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Com es pot aconseguir el finançament d’un business angel per desenvolupar un projecte emprenedor? L’expert Pedro Olivares donarà resposta a la pregunta en aquest taller gratuït dirigit a estudiants i alumni de la UAB. Es farà el proper 15 de febrer, dijous, de 15.00 a 16.30 h a l'Aula Josep Vendrell i Roca (C0/-140.1) de la Facultat de Biociències. Inscripcions a l’aplicació NEXUS.

Pedro Olivares
Pedro Olivares

El suport econòmic d’un inversor és una via de finançament que cerquen moltes persones emprenedores que volen desenvolupar i expandir el seu projecte, però... com apropar-se a un business angel? Quins aspectes del projecte valorarà aquest a l’hora d’invertir-hi? Aquesta sessió formativa vol donar resposta a aquestes preguntes.

L’activitat no només vol ser d’interès per a persones que estiguin desenvolupant una startup ara mateix, sinó també per a tothom qui vulgui adquirir coneixements en l’àmbit de l’emprenedoria. La impartirà Pedro Olivares, coach especialitzat en lideratge amb una gran experiència en l’acompanyament de persones emprenedores.

Les inscripcions ja són obertes a l’aplicació NEXUS; qui encara no hi tingui un perfil d’usuari, pot fer una Alta parcial que li permetrà la inscripció de forma molt senzilla.

Inscripció a NEXUS

Què busca un inversor en un projecte emprenedor? està organitzada per la Facultat de Biociències i la Unitat d’Emprenedoria del Servei d’Ocupabilitat de la UAB, i s’emmarca dins de la programació formativa en competències emprenedores que el Servei ofereix a la comunitat universitària.

Dins de