Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

L'alumnat de la UAB podrà participar a Talent Arena, espai sobre talent digital del Mobile World Congress

30 gen. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Durant els dies 26, 27, 28, 29 de febrer els estudiants de la UAB tindran l'oportunitat d'accedir al MWC Barcelona 2024 i participar a la primera edició de la Talent Arena, on podran submergir-se en una experiència per ampliar les seves habilitats i coneixements digitals i col·laborar amb altres professionals del sector tecnològic. La data límit d'inscripció és el 18 de febrer. 

 

 

 

Imatge d'una noia amb una tablet

Els assistents podran accedir a conferències exclusives amb destacats ponents de la indústria, com ara David Cuartielles (Arduino), Andrés Torrubia (Institut de IA), Carlos Villavieja (Google) i molts altres.

Aquest esdeveniment s'emmarca dins del Mobile World Congress 2024, és un espai d'exposició, auditori, tallers i sessions sobre Intel·ligència Artificial, Enginyeria de Software, Ciència de Dades, Microxips dedicat exclusivament al talent digital.

Les persones amb capacitats de programació, també podran participar en un hackathon de 48 hores amb la iniciativa global Open Gateway de la GSMA, on podran mostrar les seves millors habilitats. 

Per a veure la programació completa els interessats poden consultar l'agenda del web oficial i registrar-se de manera gratuïta abans del 18 de febrer per assegurar la seva plaça. El codi d'inscripció proporcionat és el següent: TALENTARENA24 

 

 

 

 

 

 

Dins de