Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Nou cicle d'Activitats d'Orientació Professional per a estudiants i alumni a la Facultat de Veterinària

30 gen. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Servei d'Ocupabilitat i la Facultat de Veterinària ofereixen dues activitats formatives el 15 de febrer i el 13 de març. Les temàtiques tractades seran, d'una banda, les claus per aconseguir un CV eficient, i de l'altra l'entrevista laboral. Inscripcions gratuïtes a l'aplicació NEXUS. 

Facultat de Veterinària de la UAB

La UAB ofereix, a la Facultat de Veterinària, un nou cicle d’Activitats d’Orientació Professional per impulsar la inserció laboral de les seves persones estudiants i acabades de titular. Totes dues gratuïtes, volen proporcionar coneixements útils per al desenvolupament personal i professional i per a incorporar-se al mercat laboral amb el màxim de garanties. 

Malgrat els continguts han estat seleccionats pel centre docent per complementar els plans d’estudis de les seves titulacions, les sessions són obertes a totes les persones estudiants i alumni de la Universitat. 

Per tal d’assistir-hi només cal inscriure's través de l’aplicació NEXUS; qui encara no disposi d’un perfil d’usuari, pot fer una Alta parcial que permet la inscripció de forma molt senzilla. 

Activitats d'Orientació Professional 

Títol 

Data 

Hora 

Lloc 

Inscripció 

El Què del Currículum Vitae - Claus per aconseguir un CV eficient

15/02/2024 

De 15.00 a 17.00 h 

Sala de Graus de la Facultat de Veterinària 

Inscripció

L’entrevista per competències

13/03/2024 

De 13.00 a 15.00 h 

Sala de Graus de la Facultat de Veterinària 

Inscripció

Les Activitats d’Orientació Professional estan organitzades pel Servei d’Ocupabilitat de la UAB en col·laboració amb les Facultats i Escoles de la Universitat. A més, permeten obtenir crèdits ECTS.

Dins de