Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut de Neurociències (INc-UAB)

El Laboratori humà rep un ajut de la Fundación Alicia Koplowitz

11 oct. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El grup de recerca Laboratori Humà, en col.laboració amb el Dr Albert Quintana, ha rebut finançament a la convocatòria “Ayudas a proyectos de Investigación 2023”  de la Fundación Alicia Koplowitz. L’estudi està centrat en les diferències individuals en la resposta a l’estrès i avalua diferents biomarcadors i paràmetres d’adversitat primerenca, amb l’objectiu final d’aprofundir en els factors de risc i de protecció a desenvolupar trajectòries de conducta disruptiva i prosocial.

LABORATORI HUMÀ

El grup Laboratori Humà està coordinat per les Dres Beatriz Molinuevo i Roser Nadal, i en formen part a més els Drs Albert Bonillo, Silvia Fuentes, Eva Penelo i Anastasiya Ivanova, membres del Departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut o del Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal. L’alumnat de doctorat del grup està format per en Bernat Soley, David Quevedo, Sebastián Fernández i la Ximena Mogollón.

La Fundación Alicia Koplowitz està compromesa amb la Salut Mental infanto-juvenil des del 2005. L’estudi està centrat en les diferències individuals en la resposta a l’estrès i avalua diferents biomarcadors i paràmetres d’adversitat primerenca, amb l’objectiu final d’aprofundir en els factors de risc i de protecció a desenvolupar trajectòries de conducta disruptiva i prosocial. El grup ha rebut finançament del Ministerio de Ciencia e Innovación, y de la Fundació La Marató de TV3, i s’espera que els resultats dels seus diferents projectes en marxa contribueixin a millorar el benestar socioemocional dels infants a l’etapa d’educació primària.

Dins de