Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut d'Estudis Medievals

Conferència d'Orietta Da Rold (Cambridge): "El paper en la cultura medieval anglesa" dins la jornada sobre manuscrits de l'IEM

11 des. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

En el context de la jornada de treball sobre manuscrits organitzada per l´IEM el proper 15 de desembre, la dr. Orietta Da Rold pronunciarà una conferència amb el títol “ Paper in Medieval England”, i exposarà a grans trets alguns aspectes del seu llibre del mateix títol (Cambridge University Press, 2020).

Orietta Da Rold

El proper dia 15 de desembre, i en el context de la jornada de treball o “workshop” sobre manuscrits organitzada per l´IEM, pronunciarà una conferència la dr. Orietta da Rold, de la Universitat de Cambridge. El títol d´aquesta serà "Paper in Medieval England", i exposarà a grans trets alguns aspectes del seu llibre del mateix títol (Cambridge University Press, 2020).

La dra Da Rold ha treballat molt extensament sobre el paper en la cultura medieval i especialment en la transmissió de l´obra de Geoffrey Chaucer (en el llibre The Dd Manuscript: a Digital Edition of Ms. Dd 4.24 of Chaucer´s Canterbury Tales, edició digital, 2013), i treballa a diversos nivells en la localització i datació dels manuscrits anglesos en paper entre els anys 1100 i 1500. És la coeditora del Cambridge Companion to Medieval British Manuscripts (2020, amb Elaine Traherne), i també és co-directora (amb Suzanne Paul) del projecte Thinking Paper, de la Universitat de Cambridge.

La conferencia tindrà lloc a la Sala de Graus de Ciències Polítiques a les 12: 30h del 15 de desembre.

 

Dins de